Sample Class C Drivers Written Test 3

Answer Sheet

Question 1. You may not park your vehicle:
Correct Answer: Next to a red painted curb.

Question 2. You must notify the DMV within 5 days if you:
Correct Answer: Sell or transfer your vehicle.

Question 3. Two sets of solid, double, yellow lines that are two or more feet apart:
Correct Answer: May not be crossed for any reason.

Question 4. You want to make a right turn at an upcoming intersection. You should:
Correct Answer: Signal for 100 feet before turning.

Question 5. You are driving on a freeway posted for 65 MPH. The traffic is traveling at 70 MPH. You may legally drive:
Correct Answer: No faster than 65 mph.

Question 6. It is illegal to park your vehicle:
Correct Answer: In an unmarked crosswalk.

Question 7. The safest precaution that you can take regarding the use of cellphones and driving is:
Correct Answer: Use hands-free devices so you can keep both hands on the steering wheel.

Question 8. If you have a green light, but traffic is blocking the intersection, you should:
Correct Answer: Stay out of the intersection until traffic clears.

Question 9. You are getting ready to make a right turn. You should:
Correct Answer: Slow down or stop, if necessary, and then make the turn.

Question 10. You must obey instructions from school crossing guards:
Correct Answer: At all times.